Het Rodelhuis

  • Platell Ferienhäuser Harz Rodelhaus

Het Rodelhuis in Sankt Andreasberg is een 4 persoons bungalow, welke schitterend ligt op een berghelling. De bungalow staat in een klein bungalowparkje tegen over de Matthias Schmidtsberg. Sankt Andreasberg is een lief klein plaatsje waar zomer en winter allerlei activiteiten te doen zijn. Denk aan prachtige wandelroutes, mountainbiken, skieen, langlaufen, zomer en winter rodelen boogschieten, paintball en een heus klimpark.

Het huisje zelf is ingericht voor maximaal 4 personen en is van alle gemakken voorzien. Het huis heeft een gezellig woon en eetgedeelte met sateliet-tv .

Het huisje beschikt over 2 slaapkamers waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoons bedden, Alle bedden zijn voorzien van 80cm brede matrassen en 1 persoons dekbedden.

De keuken is compleet ingericht met een koelkast, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en afwasmachine. Natuurlijk zijn pannen servies en bestek ook aanwezig. Het huis beschikt over een badkamer met douche en een separate toilet. Het huis heeft een zeer gezellige half afgesloten overkapping met open haard en een ruime, onderhouden tuin. Vanuit uw tuin en terras heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving.

Het is niet mogelijk om direct naast het huis te parkeren. Wel beschikt het park over een prive parkeerplaats zodat u uw auto veilig kan parkeren. Om het huis te bereiken dient u een trap te nemen waardoor het niet geschikt is voor minder validen gasten. Dit huis heeft geen internet.

You may also like...