Platell Ferienhauser Harz Lonau

Huis Lonau

  • Platell Ferienhauser Harz Lonau

We heten je van harte welkom bij Platell Ferienhäuser Harz in Lonau. Waar kan je nou beter vakantie vieren dan in de Harz. Ons huis is in September 2019 volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Het huis is geschikt voor maximaal 8 personen. Hier kan je echt even samen bijkomen en genieten van de natuur om je heen. Het dorpje Lonau ligt midden in het Nationaal Park en de dieren lopen gewoon door je tuin. Dichterbij de natuur kan gewoon niet. Vanuit het dorp starten verschillende prachtige wandelroutes. Het dorp beschikt over een restaurant, een mini golfbaan en zomers een buiten zwembad. Het stadje Herzberg am Harz ligt 3 km verderop waar u winkels, eetgelegenheden en een bioscoop kan vinden.

Het huis beschikt over een ruime woonkamer met aansluitend een separate eetkamer waar je met 8 personen uitgebreid kan tafelen. Alles wat je nodig hebt om samen te zijn en samen te koken is in het huis aanwezig. Wifi is beschikbaar evenals een smart tv en voor de sfeer een elektrische haard. Kaarsjes aan en cozy genieten maar!
Het huis beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 vier persoons en 2 tweepersoons kamers. Ook is er een babybedje voor de kleine mens is aanwezig.

De kleine keuken bevat een oven, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodtoaster en kookplaat. Koffie thee, koffiefilters, suiker, peper en zout zijn eigenlijk altijd wel aanwezig evenals toiletpapier voor de eerste dag.

Het huis heeft 2 badkamers met beide een douche en wc, beneden bij de 3e slaapkamer is nog een extra ruimte met wastafel, wasmachine en droogrek aanwezig.

Om het huis is een ruime tuin met 2 terrassen zodat je lekker samen buiten kan zitten en natuurlijk kan je er BBQ-en. De BBQ is er, alleen de kooltjes moet je zelf meenemen.

You may also like...